RABØLLE - SAMMEN MED NATUREN

Hvem er Rabølle?

Vi brænder for at være ude i naturen - sammen eller alene – og vi ønsker at inspirere andre til at komme med ud og være sammen med hinanden og SAMMEN MED NATUREN.


Rabølle udgøres af 3 personer: Søren Rabølle (grundlægger) som er tømrer, friluftsvejleder og tidl. Sirius-mand, Jørgen Damgaard, tidl. lærer og aktivt friluftsmenneske og Erik Skovgaard Knudsen, arkitekt, aktivt friluftsmenneske og frivillig i naturen par excellence.

Vi holder til i Søhøjlandets store skove og det er her vi skover og forarbejder vores tømmer til vores shelters og øvrige byggerier. Vi gør det fordi vi kan lide det og fordi vi elsker naturen og at være SAMMEN MED NATUREN - det synes vi giver mening!

Bæredygtighed ifølge Rabølle

Hos Rabølle sætter vi en ære i at bygge SAMMEN MED NATUREN. Vi ønsker at give brugerne af vores byggerier og faciliteter den bedst mulige og mest autentiske oplevelse. Vi bruger lokalt skovet tømmer og forarbejdningen sker ligeledes lokalt. Alt vores tømmer er naturligt, friskt og ubehandlet. Vores byggerier er designet og udført så vi udnytter træsorternes egenskaber bedst muligt og sikrer naturlig beskyttelse af dem. Det gør vi fordi det er bæredygtigt og fordi vi ønsker at kærligheden til materialerne og deres væsen og håndværket i forarbejdningen af dem, skal kunne mærkes og opleves.

© 2020 af RABØLLE Aps.

Bakbjergvej 3

8653, Them

Tlf.: 22 97 62 45

CVR: 37836567

Rabølle Naturbyg specialiserer sig i 100% håndlavede løsninger holdt i naturlige, friske materialer.

Vi elsker vores håndværk og sætter en ære i at bygge SAMMEN MED NATUREN, så i kan være SAMMEN I NATUREN.