top of page
FAMILIESHELTER

Familieshelteret er et kompakt fuldtømmershelter der passer til en familie på op til 4.

 

Shelteret er som vores "almindelige" fuldtømmershelter, bygget i lokalt skovet og forarbejdet rødgran fra Søhøjlandet, men adskiller sig fra det almindelige fuldtømmershelter ved at have en fuld åbning uden forvægge. Alle kan kigge lige ud i naturen.

Shelteret måler 240 x 220 cm. Vær opmærksom på at bredden er c-c. Den indre bredde er typisk 20-25 cm smallere.

Beskrivelse og priser

Størrelser og priser
Leveringsmuligheder

Byggesæt

Når du bestiller et byggesæt leveres det med tømmer til konstruktionen samt materialer til gulv og tag samt evt. tilvalg.

Materialer:

  • Alt tømmer til konstruktionen.

  • Gulvbrædder (høvlet lærk)

  • Brædder til tag.

  • Kalmar i lærk eller douglas til stern og vindskeder.

  • EPDM gummidug til underlag for grønt tag.

 

Rundtømmeret er planskåret til 15 cm tykkelse og der er forberedt udskæringer til knuderne. Knuden skal således tilpasses og tømmeret afbarkes og saves til i længde.

Vi anbefaler at konstruktionen opstilles på kampesten eller støbte punktfundamenter. Køber forestår selv disse.

Samlesæt

Bestiller du et samlesæt får du materialerne som beskrevet ovenfor, men vi har gjort det hårde arbejde og afbarket og tilpasset tømmeret, samt skåret knuderne.

Konstruktionen har været bygget op her hos os og tømmeret er herefter mærket op, så konstruktionen er lige til at samle igen for jer.

 

Gulv og tag lægger i selv. Vejledning medfølger.

Færdigopstillet

Bestiller i shelteret færdigopstillet, leverer og bygger vi det på stedet for jer som specificeret efter nærmere aftale, så det er klar til brug. Når shelteret leveres færdigopstillet sørger vi for kampesten til at placere shelteret på.

Græstørv

Vær opmærksom på at græstørv ikke er inkluderet i pakkerne, da vi oplever at mange selv ønske at stå for det grønne tag for at sikre en lokal og/eller varieret fauna på taget. Du kan dog bestille rullegræs til dit bygge- eller samlesæt, ligesom vi tilbyder at levere og oplægge det på vores færdigopstillede shelters.  

Priser (ekskl./inkl. moms):

 

Byggesæt: kr. 20.000 / 25.000 + lev.

Samlesæt: kr. 30.000 / 37.500 + lev.

Opstillet: kr. 40.000 / 50.000

Tilkøb:

Græstørv:

     Til bygge-/samlesæt: kr. 2.200 /2.750,      

     Færdigopstillet (oplagt): kr. 3.500 /4.375

Integreret bord i gulvet:

     Bygge-/samlesæt: kr. 1.600 / 2.000, 

     Færdigopstillet (monteret): kr. 2.400 / 3.000

Myggenet:

     Bygge-/samlesæt: kr. 1.500 / 1.875,

     Færdigopstillet (monteret): kr. 2.400 / 3.000

Hvilket shelter passer til dig?

Vores specialdesignede kalmarshelter er en charmerende, ærlig og prisvenlig løsning. Kalmarbrædderne fremhæver træets rå stammestruktur.

Fuldt%C3%B8mmer%2C%20standard02_edited.j

Fuldtømmershelteret er vores stolthed. Lækkert friskt rundtømmer fra Søhøjlandet, planskåret på to sider og låst sammen med knude-samlinger giver et shelter i absolut topkvaliet.

Vildmarksshelter

Vildmarksshjelteret er et enklere og mere prisvenligt alternativ til fuldtømmer-shelteret. Tømmeret er planskåret på 3 sider og samlet med stødsamlinger.

Shelter, type 7.1

De arkitekttegnede Type 7.1 og 7.2-shelters er designet for Naturstyrelsen og er kendetegnet ved deres enkle nordiske formsprog, uden at der er gået på kompromis med funktionaliteten.

3-fløjet fuldtømmershelter.jpg

Vores største fuldtømmershelter skaber en fantastisk lejrstemning og giver mulighed for op til 12 sovende. Det 3-fløjede fuldtømmershelter er elsket af bl.a. spejdere og foreninger.

DSC07171_edited.jpg

Rundshelteret har en diameter på hele 12 meter og plads til op til 35 sovende. Særligt velegnet til lejrpladser der besøges af større grupper, som efterskoler, højskoler mv.

Find inspiration i vores galleri

Familieshelter
Familieshelter
Familieshelter
Familieshelter
Douglas-tømmer
bottom of page