top of page
RUNDSHELTER

Rundshelteret er en imponerende konstruktion med en diameter på hele 12 meter og plads til op til 35 sovende. Shelteret er dermed særligt velegnet til lejrpladser der besøges af større grupper, som efterskoler, højskoler mv.

 

Shelteret er bygget op over en 10-kant, hvor de 7 sider rummer shelternicher der står i intern åben forbindelse. Det cirkulære design skaber en helt unik lejrstemning omkring bålstedet i midten, hvor man er godt beskyttet fra vejr og vind. 

Ring eller skriv for et tilbud.

Hvilket shelter passer til dig?

Vores specialdesignede kalmarshelter er en charmerende, ærlig og prisvenlig løsning. Kalmarbrædderne fremhæver træets rå stammestruktur.

Fuldt%C3%B8mmer%2C%20standard02_edited.j

Fuldtømmershelteret er vores stolthed. Lækkert friskt rundtømmer fra Søhøjlandet, planskåret på to sider og låst sammen med knude-samlinger giver et shelter i absolut topkvaliet.

Vildmarksshelter

Vildmarksshjelteret er et enklere og mere prisvenligt alternativ til fuldtømmer-shelteret. Tømmeret er planskåret på 3 sider og samlet med stødsamlinger.

Shelter, type 7.1

De arkitekttegnede Type 7.1 og 7.2-shelters er designet for Naturstyrelsen og er kendetegnet ved deres enkle nordiske formsprog, uden at der er gået på kompromis med funktionaliteten.

3-fløjet fuldtømmershelter.jpg

Vores største fuldtømmershelter skaber en fantastisk lejrstemning og giver mulighed for op til 12 sovende. Det 3-fløjede fuldtømmershelter er elsket af bl.a. spejdere og foreninger.

Familieshelter

Familieshelteret er et kompakt fuldtømmershelter og passer lige til en familie på 4. Det adskiller sig fra det almindelige fuldtømmershelter ved at have en fuld åbning uden forvægge. Alle kan kigge lige ud i naturen.

Find inspiration

DSC07171_edited
DSC07175_edited
DSC07172_edited
image00020
image00010_edited
image00001_edited
image00002
image00015
bottom of page