1/9

Vores Vildmarksshelter fås i samme størrelse som Familieshelteret og er en mere prisvenlig løsning, som ikke er samlet med de traditionelle knuder, men med stødsamlinger.

Det betyder at tømmeret er planskåret på 3 sider frem for 2 og indervæggene derfor er plane. Man går altså glip af den fulde oplevelse af rundtømmeret, men får til gengæld et indretningsvenligt shelter, f.eks. til haven eller sommerhuset.

VILDMARKSSHELTER

Beskrivelse og priser

Vildmarksshelteret fås i to bredder på hhv. 240 og 360 cm. Træet er ubehandlet gran som i vores fuldtømmershelters og gulv og loft er hhv. høvlede terrassebrædder i lærk og rupløjede brædder med fer og not. 

Shelteret leveres som udgangspunkt som byggesæt, hvor tømmeret blot er planskåret og som samlesæt, hvor alt tømmer er skåret til og de svære ting i konstruktionen er løst. Gulv og loft lægges selv. Vi giver naturligvis også gerne et tilbud på opstilling hvis det ønskes.

Priser

240 x 220 cm 

  • Byggesæt kr. 15.000/18.500 eks/inkl. moms

  • Samlesæt kr. 22.000/27.500 eks/inkl. moms​

  • Færdigopstillet: kr. 31.000/38.750 eks/inkl. moms 

360 x 220 cm 

  • Byggesæt kr. 18.800/23.500 eks/inkl. moms

  • Samlesæt kr. 26.800/33.500 eks/inkl. moms

  • Færdigopstillet: kr. 36.800/46.000 eks/inkl. moms 

Tilkøb

Bord, hylder og myggenet er tilkøb. Ring og hør nærmere.

Hvis du har brug for et Vildmarksshelter med andre mål eller specifikationer, giver vi naturligvis gerne et tilbud.

Hvilket shelter passer til dig?

Vores specialdesignede kalmarshelter er en charmerende, ærlig og prisvenlig løsning. Kalmarbrædderne fremhæver træets rå stammestruktur.

Fuldt%C3%B8mmer%2C%20standard02_edited.j

Fuldtømmershelteret er vores stolthed. Lækkert friskt rundtømmer fra Søhøjlandet, planskåret på to sider og låst sammen med knude-samlinger giver et shelter i absolut topkvaliet.

Familieshelter

Familieshelteret er et kompakt fuldtømmershelter og passer lige til en familie på 4. Det adskiller sig fra det almindelige fuldtømmershelter ved at have en fuld åbning uden forvægge. Alle kan kigge lige ud i naturen.

De arkitekttegnede Type 7.1 og 7.2-shelters er designet for Naturstyrelsen og er kendetegnet ved deres enkle nordiske formsprog, uden at der er gået på kompromis med funktionaliteten.

Vores største fuldtømmershelter skaber en fantastisk lejrstemning og giver mulighed for op til 12 sovende. Det 3-fløjede fuldtømmershelter er elsket af bl.a. spejdere og foreninger.

DSC07171_edited.jpg

Rundshelteret har en diameter på hele 12 meter og plads til op til 35 sovende. Særligt velegnet til lejrpladser der besøges af større grupper, som efterskoler, højskoler mv.

Find inspiration

Vildmarksshelter
Vildmarksshelter
Vildmarksshelter
Vildmarksshelter
Vildmarksshelter, stødsamlinger
Vildmarksshelter, integreret bord
Vildmarksshelter
Myggenet
Rabølle.dk