I et hyggeligt hjørne i haven, på engen, ud til marken eller i skoven - et kalmarshelter passer med sit enkle udtryk ind mange steder og kan blive den perfekte ramme om familiens nære friluftsliv.

 

Kalmarshelteret er et enkelt og prisvenligt alternativ til fuldtømmershelteret og kan også beklædes med kantskårne brædder, så det får et mere stringent og enkelt udtryk.

KALMARSHELTER

Beskrivelse og priser

Kalmarshelteret måler i standardudgaven ca. 300 x 220 cm. Træ i konstruktionen og beklædning på væggene er af ubehandlet, lokalt skovet og forarbejdet douglasgran. Beklædningen er som navnet antyder kalmarbrædder, hvor kanten er synlig og giver et naturligt og råt udtryk, men kan også leveres som kantskårne brædder. Gulv og loft er hhv. høvlede terrassebrædder i lærk og rupløjede brædder med fer og not. 

Shelteret kan både leveres som byggesæt, samlesæt og færdigopstillet.

Byggesæt: Vi leverer alle materialer samt en vejledning, så i selv kan bygge shelteret.

Samlesæt: Alt tømmer er skåret til og de svære ting i konstruktionen er løst. Gulv og loft lægges selv.

Færdigopstillet: Vi gør det hele; sætter shelteret op, lægger gummidug og evt. græstørv på taget hvis det ønskes, så det er lige til at tage i brug.

Vejledende priser:

  • Byggesæt: kr. 11.300 ekskl. moms / 14.125 inkl. moms

  • Samlesæt: kr. 15.000 ekskl. moms / 18.750 inkl. moms

  • Færdigopstillet: kr. 25.000 ekskl. moms / 31.250 inkl. moms 

Hvis du har brug for priser på kalmarshelters med andre mål eller specifikationer, giver vi gerne et tilbud.

Hvilket shelter passer til dig?

Familieshelter

Familieshelteret er et kompakt fuldtømmershelter og passer lige til en familie på 4. Det adskiller sig fra det almindelige fuldtømmershelter ved at have en fuld åbning uden forvægge. Alle kan kigge lige ud i naturen.

Fuldt%C3%B8mmer%2C%20standard02_edited.j

Fuldtømmershelteret er vores stolthed. Lækkert friskt rundtømmer fra Søhøjlandet, planskåret på to sider og låst sammen med knude-samlinger giver et shelter i absolut topkvaliet.

Vildmarksshelter

Vildmarksshjelteret er et enklere og mere prisvenligt alternativ til fuldtømmer-shelteret. Tømmeret er planskåret på 3 sider og samlet med stødsamlinger.

De arkitekttegnede Type 7.1 og 7.2-shelters er designet for Naturstyrelsen og er kendetegnet ved deres enkle nordiske formsprog, uden at der er gået på kompromis med funktionaliteten.

Vores største fuldtømmershelter skaber en fantastisk lejrstemning og giver mulighed for op til 12 sovende. Det 3-fløjede fuldtømmershelter er elsket af bl.a. spejdere og foreninger.

DSC07171_edited.jpg

Rundshelteret har en diameter på hele 12 meter og plads til op til 35 sovende. Særligt velegnet til lejrpladser der besøges af større grupper, som efterskoler, højskoler mv.

Find inspiration i vores galleri

Kalmarshelters, kantskårne brædder
Kalmarshelter, kantskårne brædder02
Kalmarshelter, konstruktion01
Kalmarshelter, kantskårne brædder03
Kalmarshelter
Kalmarshelter, græstag
Kalmarshelter
Kalmarshelter, specialdesign
Kalmarshelter, specialdesign
Kalmarshelter
Kalmarshelters og bålhus
Kalmarshelter, gavl
Kalmarshelter
Kalmarshelter
Kalmarshelter
Kalmarshelter