1/3

Vores 3-fløjede fuldtømmershelter skaber en hyggelig lejrstemning og tilbyder 3 nicher i åben forbindelse, hvilket gør shelteret ideelt til grupper på op til 12-15 personer.

 

Ligesom vores øvrige fuldtømmershelters, er vores 3-fløjede shelter bygget af lokalt skovet og forarbejdet rødgran. Samlingsløsningerne er tilpasset, så fuldtømmeret kommer til sin ret og bidrager til at skabe den ægte fuldtømmershelteroplevelse.

 

3-FLØJET FULDTØMMER

Beskrivelse og pris

Vores 3-fløjede shelter måler 3 x 2,5 m ved forkanten, hvilket giver et utroligt rummeligt shelter, med plads til både sovende, bagage og lidt ekstra. Shelteret er bygget med 2-siders planskåret tømmer og vores kendte fuldtømmer-knuder, der sikrer en ægte fuldtømmeroplevelse. Taget opbygges, grundet den vinklede form, med spær, der sikrer et beskyttende udhæng med ståhøjde under. Vi foretrækker at lægge taget med græstørv, fordi det er en bæredygtig løsning der giver et naturligt, grønt udtryk, men det kan også beklædes med tagpap.     

Vejledende pris:

​Færdigopstillet: kr. 99.000 ekskl. moms / 123.750 inkl. moms 

Hvilket shelter passer til dig?

Vores specialdesignede kalmarshelter er en charmerende, ærlig og prisvenlig løsning. Kalmarbrædderne fremhæver træets rå stammestruktur.

Fuldt%C3%B8mmer%2C%20standard02_edited.j

Fuldtømmershelteret er vores stolthed. Lækkert friskt rundtømmer fra Søhøjlandet, planskåret på to sider og låst sammen med knude-samlinger giver et shelter i absolut topkvaliet.

Vildmarksshelter

Vildmarksshjelteret er et enklere og mere prisvenligt alternativ til fuldtømmer-shelteret. Tømmeret er planskåret på 3 sider og samlet med stødsamlinger.

De arkitekttegnede Type 7.1 og 7.2-shelters er designet for Naturstyrelsen og er kendetegnet ved deres enkle nordiske formsprog, uden at der er gået på kompromis med funktionaliteten.

Familieshelter

Familieshelteret er et kompakt fuldtømmershelter og passer lige til en familie på 4. Det adskiller sig fra det almindelige fuldtømmershelter ved at have en fuld åbning uden forvægge. Alle kan kigge lige ud i naturen.

DSC07171_edited.jpg

Rundshelteret har en diameter på hele 12 meter og plads til op til 35 sovende. Særligt velegnet til lejrpladser der besøges af større grupper, som efterskoler, højskoler mv.

Find inspiration i vores galleri

3-fløjet fuldtømmershelter.jpg
3-fløjet fuldtømmershelter.jpg
3-fløjet fuldtømmershelter.jpg
3-fløjet fuldtømmershelter.jpg
3-fløjet fuldtømmershelter.jpg